United Tribes

Schermafbeelding 2019-09-06 om 13.44.05.

- Diversity is key to unity -

Let's Unite

Een samensmelting van 3 gedreven partijen met een gemeenschappelijk doel voor ogen; meer diversiteit en inclusie in de fashion industrie, zodat iedereen zich gerepresenteerd, gehoord en gezien voelt. Een sterke basis voor een inclusieve en gelijkwaardige samenleving.

Diversity Fashion Week, DMA & SUE’s Warriors hebben daarom hun krachten gebundeld om samen te strijden voor een verandering.. en niet zomaar een verandering. We kunnen wel spreken van een culturele verandering. Iets dat alleen haalbaar is als we er samen voor gaan en de handen ineenslaan. 

United tribes

Drie verschillende concepten, maar allen met een doel. Voeg dit samen en ontstaat een sterke eenheid. Samen kun je meer dan alleen.

Samen kunnen Diversity Fashion Week, DMA en SUE’s Warriors de diversiteit in mode en media vergroten en daarmee gelijkwaardigheid, begrip en inclusie in de samenleving verbeteren. Dit doen wij door het actief inzetten van een diverse groep modellen, door samen voorbeelden te laten zien van diversiteit en inclusie middels shows & shoots, door workshops te geven en bewustwording te verspreiden en samen te werken met ambassadeurs en initiatieven met een gelijke missie of doelstelling om onze boodschap extra kracht te geven en zoveel mogelijk mensen te bereiken met onze boodschap.

 

Belangrijkste kernwaarde van deze partijen is het onderscheid weg te halen tussen mensen. We zijn allemaal gelijk in onze verschillen. Diversity is Key to Unity.

De missie van Diversity Fashion Week is om andere organisaties te inspireren en aan te zetten meer diversiteit mee te nemen in hun shows.

 Dit doet Diversity Fashion Week door shows te produceren waarin de representatie van de modellen heel divers is. Hierdoor ontstaan er shows die een prachtig voorbeeld laten zien van inclusie en gelijkwaardigheid. Uiteraard met als doel dit door te laten klinken in onze samenleving.

SUE’s Warriors wilt meer diversiteit in mode en media om een inclusieve en gelijkwaardige samenleving te stimuleren. Door ieder mens op een eerlijk en gelijkwaardige manier te tonen in onze dagelijkse beelden, kunnen we stigma’s doorbreken en hokjes openbreken.

Dit doen wij niet alleen door samenwerkingen aan te gaan, maar ook middels educatieve seminars over diversiteit en inclusie en waarom dit belangrijk is. We gaan tevens het gesprek aan gaan met onder andere de mode industrie.

Middels een community van ‘Warriors’ kunnen wij een zo groot mogelijke groep bereiken. Ieder die zich inzet voor een inclusieve en gelijkwaardige samenleving, zij het als initiatiefnemer of als ambassadeur, kan zich zo als Warrior aansluiten en zo met zijn/haar kracht de missie versterken. Hiervoor geeft SUE’s Warriors workshops; de Warrior Workshops.

DMA, de afkorting voor Diversity Model Agency, zet zich in om een modellenbestand op te zetten met een zo breed mogelijk aanbod aan diverse modellen om diversiteit voor mode- & media bedrijven/organisaties zo toegankelijk mogelijk te maken.

Tevens zetten wij ons in om de modellen te beschermen tegen ongelijkwaardige behandeling, iets dat helaas nog geregeld voorkomt, met name bij modellen die, volgens het huidige beeld, “andere” features hebben. Een voorbeeld hiervan is dat deze modellen vaak minder tot niets betaald krijgen voor hun opdracht en “blij” moet zijn dat zij een kans krijgen..

Email

Heb je een vraag, suggestie of wil je iets leuks met ons delen? Mail ons dan op

sueswarriors@gmail.com

SUE's Warriors TV

Volg SUE's Warriors voor handige tips, leuke nieuwtjes, bijzondere reizen en krijg een kijkje achter de schermen op SUE's Warriors TV.

  • SUE's Warriors FB

Facebook

Like SUE's Warriors op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates. 

  • Insta SUE's Warriors

Instagram

Volg de insta-stories van alle Warriors en bekijk alle front- and backstage foto's en onze Diversity Shoots!