Sofie

van der Meulen

Sofie is altijd in beweging en op avontuur!

Kleur ogen

Bruin

Sterrenbeeld
Steenbok 

Woonplaats

Amsterdam


Werk/Studie

Warrior/model bij SUE's Warriors

Diverse opleidingen afgerond op HBO en WO-niveau, waaronder Bestuurskunde, Rechtsgeleerdheid en de Beroepsopleiding Advocaten. Volgt daarnaast regelmatig cursussen en leert in de praktijk.

Senior Inspecteur Systeemtoezicht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, redactielid en auteur tijdschrift Jurisprudentie Geneesmiddelenrecht van Sdu, werkt daarnaast freelance als storyteller, trainer en evenementenorganisator.

Ambassadeur van de Lucille Werner Foundation


Favoriete stad

Amsterdam

  • Linkedin
  • Instagram Sofie
  • Facebook Sofie

“Never stop growing”

- Sofie van der Meulen -

Life Surfer

Als Warrior inspireer en motiveer ik mensen graag om beweging te komen en zichzelf en het leven te omarmen, avonturen te gaan beleven en om hun dromen waar te maken.

Ik ben naast mijn werk graag sportief en creatief bezig. In beweging blijven doe ik in de sportschool en daarnaast neem ik graag een frisse duik in het IJ en probeer ik met plezier nieuwe dingen uit. Van muziekinstrumenten bespelen, tot sport en het koken van nieuwe gerechten of het uitproberen van een nieuw restaurant of eetcafe in de stad. Ik lees ook graag. Een favoriet boek heb ik niet specifiek, maar ik noem graag een paar boeken die ik de moeite waard vind. ‘De schaduw van de wind’ van Zafon, de dierenverhalen van Toon Tellegen,  ‘Essentialism’ van Greg McKeown, ‘De zwarte zwaan’ van Taleb,  ‘Thinking fast and slow’ van Kahneman, ‘Solve for Happy’ van Mo Gawdat, ‘Mindset’ van Carol Dweck en ‘Start with why’ van Simon Sinek.

 

Als Warrior inspireer en motiveer ik mensen graag om beweging te komen en zichzelf en het leven te omarmen, avonturen te gaan beleven en om hun dromen waar te maken. Om te gaan DOEN dus!

Meet the warriors