Project

Warrior Life

Reality & Lifestyle

Warrior Life

Together we can !

Welk beeld heb jij bij mensen met een lichamelijke beperking? 

Waar komt dit beeld vandaan? En klopt dit beeld wel?

Stel je eens voor dat mensen naar jou kijken op basis van je beperkingen.. Dat mensen je hierop beoordelen in plaats van je te erkennen op basis van je passie, talent en doorzettingsvermogen?

SUE’s Warriors laat door krachtige (video)beelden een sterk tegenbeeld zien. Een eerlijk en realistisch beeld waarin mensen in hun kracht staan, worden getoond op basis van hun talenten, kennis en kunde. Waarom kijken naar wat niet kan, als er zoveel wél kan!  

SUE’s Warriors pakt hiermee de stigmatisering van en de onjuiste beeldvorming over mensen met een lichamelijke beperking aan en opent ogen van de samenleving. 

“Don’t judge a fish by it’s ability to climb a tree.” - Einstein

Word ook SUE’s warriors supporter !

SUE’s Warriors toont met haar fashion en met (video)beelden een krachtiger en eerlijker beeld en zet ieder mens in zijn/haar kracht; eerlijk, oprecht en gelijkwaardig.

Vind jij net als wij, dat ieder mens zou moeten worden beoordeeld op basis van wie je bent en wat je kunt?


Vind jij net als wij, dat ieder mens eerlijke en gelijke kansen zou moeten krijgen?

Wij zijn tegen discriminatie en vechten voor gelijkwaardigheid. Jij toch ook?

Wil jij onze boodschap ook (uit)dragen? Strijd dan met ons mee en wordt een SUE’s Warriors Tribe Supporter!

Steun HIER onze missie en je ontvangt het ‘Broken Crayons Still Color’- shirt of een van de andere rewards!

Project 

Warrior Life

Wij zijn niet zielig of anders, maar talentvol en net zo vol ambitie en levenslust als ieder ander.

Op een eigentijdse en eigenzinnige manier willen wij de onjuiste beeldvorming die over mensen met een handicap bestaat, en waar wij dagelijks tegenaan lopen, aanpakken. Dit willen we gaan doen met een
reality-webserie, waarin de Warriors werken aan onze projecten en missies.

We laten in deze krachtige reality-webserie zien wat we allemaal wél kunnen. Wij zijn niet zielig of anders, maar talentvol en net zo vol ambitie en levenslust als ieder ander.

Om deze web-serie te kunnen realiseren hebben we jouw hulp nodig! Met jouw support kunnen we met SUE's Warriors een krachtig beeld neerzetten die een eerlijke, gelijkwaardige en inclusieve samenleving zal bevorderen.

Steun HIER onze missie en je ontvangt het ‘Broken Crayons Still Color’- shirt of een van de andere rewards!

SUE's Warriors & Sublime Doing

Op Sublime Doing vind je initiatieven die onze wereld beter maken. Een van die initiatieven is SUE’s Warriors TV, met als doel een eerlijker beeld neer te zetten van mensen met een lichamelijke handicap en daarmee een inclusieve en gelijkwaardige samenleving te bevorderen. Met jouw bijdragen ondersteun jij deze missie en samen pakken we zo de uitdagingen aan waar we als samenleving voor staan.

Steun HIER onze missie en je ontvangt het ‘Broken Crayons Still Color’- shirt of een van de andere rewards!

 

Waarom

SUE'S WARRIORS

Stichting SUE’s Warriors is ontstaan uit de ervaringen, reacties en bevindingen die Kelly Sue heeft opgedaan als designer voor SUE. SUE is gestart als kleding label voor mensen met een rolstoel of met prothese, omdat er bijna geen passende kleding te vinden is voor deze doelgroep. Kleding dat aansluit bij wie zij zijn en wat zij willen uitstralen, zonder concessie te doen in comfort.

Als reactie op het kleding label werd aangeven dat zij zich ook niet gerepresenteerd voelen in de media en mode-industrie. In media en mode zien we niet de diversiteit terug die onze samenleving juist kenmerkt. Dit zorgt vaak voor een onzeker en ongelijkwaardig gevoel bij de doelgroep die niet voldoet aan het geschetste “perfecte plaatje”.

About SUE'S WARRIORS

Gelijkwaardigheid, diversiteit en eenheid, dat is wat stichting SUE’s Warriors met haar ambassadeurs; de Warriors, uitdraagt.

Als eenheid strijden de Warriors voor een eerlijker en krachtiger beeld van mensen met lichamelijke handicap en meer diversiteit en participatie in mode en media.

Stichting SUE’s Warriors wil geen ‘wij en zij’, maar: ‘wij allen’. Wij willen bruggen bouwen, connecties maken en samenwerkingen aangaan, om de beeldvorming van mensen met een lichamelijke handica krachtiger en eerlijker te maken. Samen willen wij stigma’s doorbreken.

Hierbij hebben wij jouw hulp nodig!

Doe jij mee?

Steun HIER onze missie en je ontvangt het ‘Broken Crayons Still Color’- shirt of een van de andere rewards!

Web-serie

Warrior Life

Waarom

Video content

Visuele informatie nemen we sneller op dan tekst: maar liefst 600.000 keer sneller! 

Naast het uitrollen van campagnes en opzetten van samenwerkingen in de mode-industrie willen we méér doen. Ruim 80% van het online verkeer bestaat uit videocontent. Deze populariteit is te wijden aan het feit dat mensen erg visueel zijn ingesteld. Visuele informatie nemen we sneller op dan tekst: maar liefst 600.000 keer sneller! Dus: als je zoals wij een belangrijke boodschap te vertellen hebt, en al helemaal als deze gaat over beeldvorming, is het inzetten van video extra belangrijk. 

SUE's Warriors

TV-channel

Laagdrempelig, toegankelijk en immens populair.

Momenteel zijn de Warriors al te volgen op ons Youtube kanaal ‘SUE’s Warriors TV’. Iedere Warrior heeft zijn/haar eigen topic; van carrièregerichte onderwerpen tot beauty- en lifestyle. We krijgen bijzonder veel mooie reacties en geloven dat het tijd is om dit professioneler aan te gaan pakken, zodat de filmpjes beter worden en het bereik vergroot wordt. Deze serie gaat uitgebracht worden op Youtube; laagdrempelig, toegankelijk en immens populair. Via Youtube zijn de filmpjes te delen op verschillende soorten media en door verschillende partijen, waardoor het bereik makkelijk heel erg groot kan worden. Het mooie is dat deze filmpjes ook daarna online blijven staan en overal te delen zijn. Het is in die zin dus super duurzaam! 

Branding & Productie

Een sterke strategie uitwerken; wat gaan we maken, wanneer gaan we het uitzenden, waar heeft onze doelgroep behoefte aan, hoe geven we het beste vorm aan onze missie..

De productie, branding en marketingstrategie willen we sterk, efficiënt en professioneel, zodat we echt groot effect kunnen behalen. Hiervoor zijn we in gesprek gegaan met verschillende adviesbureaus en uiteindelijk uitgekomen bij Booming Productions. Booming Productions is een productiehuis gespecialiseerd in het creëren en produceren van online videocontent. Zij gaan met ons een sterke strategie uitwerken; wat gaan we maken, wanneer gaan we het uitzenden, waar heeft onze doelgroep behoefte aan, hoe geven we het beste vorm aan onze missie en hoe kunnen we zo veel mogelijk mensen gaan bereiken. 

Warrior Life

Maar door ze te volgen en hun talenten en ambities te belichten, laten we zien dat wij, de Warriors, tegen dezelfde dingen aanlopen als ieder ander.

In de serie volgen wij de Warriors tijdens hun shoots, shows en hun missies. Deze serie is een realityshow die niet gaat over ‘leven met een beperking’, maar over werk maken van je ambities en toffe, glamorous en spannende dingen doen. We willen juist niet benadrukken, zoals veel andere series doen, op welke manier mensen met een handicap anders zijn. Maar door ze te volgen en hun talenten en ambities te belichten, laten we zien dat wij, de Warriors, tegen dezelfde dingen aanlopen als ieder ander. Daarmee willen we de media en mode-industrie wakker schudden en laten zien dat het tijd is écht aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie en daarbij ook mensen met een lichamelijke handicap te betrekken. 

Project

Warrior Life

Email

Heb je een vraag, suggestie of wil je iets leuks met ons delen? Mail ons dan op

sueswarriors@gmail.com

SUE's Warriors TV

Volg SUE's Warriors voor handige tips, leuke nieuwtjes, bijzondere reizen en krijg een kijkje achter de schermen op SUE's Warriors TV.

  • SUE's Warriors FB

Facebook

Like SUE's Warriors op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates. 

  • Insta SUE's Warriors

Instagram

Volg de insta-stories van alle Warriors en bekijk alle front- and backstage foto's en onze Diversity Shoots!