Zoeken
  • Elke Lale

Festivalseizoen 2018! Wat zijn de trends?


Het festival seizoen begint weer, dus tijd om de trends van 2018 door te nemen!

In 2017 zagen we vlechten, glitters en bloemen in het haar. Maar blijven deze trends ook of zijn dit echte no go’s?

  • De vlechten blijven zeker nog het komende jaar. Het ziet er super vet uit, je kunt er alle kanten mee op en geen bezweten haren in je gezicht tijdens het dansen. En hoe langer de vlechten hoe beter. Gebruik je eigen haar of gooi er nep haar doorheen voor extra lengte en toffe kleuren. Doe al je haar vast in 2, 4, 6… zoveel vlechten je wil. Of maak een klein vlechtje net boven je oor en gooi de rest van je haar naar de andere kant voor net die wow factor in je losse haren. Je kunt zelf ringetjes en kralen toevoegen om het allemaal helemaal extra te maken!!

  • KLEUR KLEUR EN NOG MEER KLEUR. Alles mag als je het hebt over kleur! Gebruik de gekste kleuren in je make-up, je haar en je outfit. Kies 1 eye catcher of ga als een grote kleur explosie dat festivalterrein op. Gebruik prints en ga voor colorblocking, in 2018 mag alles!

Credits: @loveisinthehair_byjanet

  • We still want that GLITTERS girl!! Maak van je zelf 1 grote disco bal en smeer glitters over je arme, benen en je gezicht. Doe ze in je haar scheiding of op je lippen je kunt het zo gek maken zoals je zelf wilt!

  • Een hele opvallende dit jaar is twinning. Maak van je beste vriend of vriendin jouw eigen tweeling en kies voor dezelfde outfit! Vind je precies dezelfde outfit wel heel overdreven style ze dan met elkaar af. Draag hetzelfde maar dan in een andere kleur of ga in dezelfde style door dezelfde kleuren en prints te gebruiken op een andere manier. Jullie worden zeker gezien tussen de grote menigte!

  • Ook zien we veel bloot. Doorschijnende tops of sexy badpakken! We mogen ons laten zien!! Vind je dit tog wel een beetje spannend kun je natuurlijk altijd een mooie doorschijnende top aantrekken met een mooie sport bh of een met glitters. Ook zijn de zwarte hemdjes altijd nog een mogelijkheid. Maak die knappe jongens maar nieuwsgierig naar wat er onder zit ;).

Dit waren de trends die ik graag met jullie wilde delen en hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren! Het jaar 2018 heeft geen regels, dus maak het zo gek als dat je zelf wilt! Het belangrijkste is dat je iets draagt waar jij je goed in voelt! Ik heb al wat festivals op me verlanglijstje staan en ik ben ook wel nieuwsgierig naar waar jullie naar toe gaan dus laat het weten in de comments! Volg ons ook op Instagram en op ons Youtube kanaal voor meer inspiratie! Ook hier kunnen jullie nog leuke video’s verwachten over festivals, make-up, fashion en nog veeeel meer!!

-xxx-

Warrior Elke Lale


53 keer bekeken