Christel

Verbogt

Christel geeft graag kleur aan het leven!

Kleur ogen

Bruin

Sterrenbeeld

Ram
 

Woonplaats

Halsteren


Werk/Studie

Studeert Juridische Dienstverlening
Ambassadeur/model SUE’s Warriors

Funding & Communicatie bij SUE's Warriors
Coördinator jongerenwerk, vrijwilliger social media bij patiëntenvereniging Dystonievereniging, en redactielid
bij het leden tijdschrift Tonus.


Favoriete kleur:

Ik hou heel erg van kleur waardoor ik niet één lievelingskleur heb. Kleur maakt alles meteen extra bijzonder! Zo word ik erg blij van hemelsblauw: dat doet me denken aan een mooie, zonnige dag. Dat ik van kleur houd komt trouwens overal in terug : zo is mijn kamer fuchsiaroze en zal je mij niet in een volledig zwarte outfit tegenkomen.

  • Instagram Christel
  • Facebook Christel

Not every day may be good, but there is something good in every day.

- Christel Verbogt -

Power on wheels

Ook ontdekte ik dat er wel echt een stereotyperend beeld bestaat: zo wordt er vaak gek opgekeken als ik vertel dat ik in het dagelijks leven een juridische opleiding volg.

Omdat ik tot mijn 14e relatief gezond was, en mij pas vanaf mijn 17e voortbeweeg in een rolstoel, heb ik een heel gevecht doorstaan. Qua gezondheid; die plots niet meer vanzelfsprekend was, maar ook als het gaat om vooroordelen en toegankelijkheid. Plotseling gingen mensen anders met mij om. Om een voorbeeld te geven: Het gebeurde vaker dat er tegen de vriendin die bij mij was werd gesproken in plaats van tegen mij. Ook ontdekte ik dat er wel echt een stereotyperend beeld bestaat: zo wordt er vaak gek opgekeken als ik vertel dat ik in het dagelijks leven een juridische opleiding volg. Dat soort vooroordelen kunnen me echt kwaad maken, want ik ben niet mijn beperking! Een lichamelijke beperking zegt niets over wat je in je mars hebt. Helaas merkte ik ook het gebrek aan toegankelijkheid. In de stad naar het toilet gaan werd opeens een uitdaging. Ook heb ik op school veel harder moeten vechten om mijzelf te bewijzen. Dit wil ik in de toekomst voor andere getalenteerde en gemotiveerde jongeren voorkomen, daarom besloot ik in de periode van de Mis(s) verkiezing om mij in te zetten voor meer toegankelijkheid. Zo ontstond 'Christel, Power on Wheels' en heb ik besloten mij aan te sluiten als Warriors bij SUE's Warriors.

Geluk-momentjes

Bucketlist

Met de zitski van de zwarte piste!

Het ontstaan van een mooie nieuwe herinnering!

Een stralend blauwe lucht + een mooi zonnetje = Happines♥️


Het ontstaan van een mooie nieuwe herinnering of anekdote.

Gewoon heerlijk lachen!

.
Ik word blij van blije mensen en ook van mensen blij maken.

Ik zet mij in voor meer toegankelijkheid om een inclusieve samenleving te bevorderen, ik hoop dus ook in de (liefst nabije) toekomst duidelijk resultaat te zien!


Ik hoop nog veel mooie en leuke modellen-opdrachten aangeboden te krijgen! Niet alleen omdat ik het modellenwerk erg leuk vind, maar ook omdat dit bijdraagt aan meer diversiteit in ons mode- en mediabeeld. 

Ik wil nog heel veel artiesten& bands live zien.


Zoveel mogelijk mooie locaties te bezoeken! En mijn hobby is fotografie, dus het liefst leg ik zoveel mogelijk vast en schiet ik hier de mooiste plaatjes.


Een mooi huisje, waar ik samen met m’n vriend/toekomstige
man en lieve katjes zal wonen.

Nothing can dim the light 

“THAT SHINES FROM WITHIN”

OVER CHRISTEL

 A picture is a memory for the eye.

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn met teksten, maar ook creatief meedenken en het vinden van oplossingen doe ik graag! Ik ga wat dat betreft geen uitdaging uit de weg.
Ook houd ook van een goede discussie, ik zie het als een mooie manier om mijn ideeën met mensen te delen middels gesprekken en presentaties, maar ook om andere inzichten op te doen. In een discussie kan ik goed mijn standpunten verdedigen en verwoorden. Een kwaliteit die ik goed kan inzetten voor mijn missies omtrent toegankelijkheid. Zo heb ik al gesprekken gehad
met lokale politiek, heb ik een campagne tekst voor NSGK ingesproken en heb ik een speech gehouden tijdens de prijsuitreiking van het regionale
sportgala (en tevens een prijs mogen uitreiken).

Een grote hobby is fotografie! Hoe ingewikkeld of simpel ook: als ik iets moois zie wil ik het gewoon vastleggen. Zo zit
mijn telefoon boordevol foto’s, en heb ik in de zomer een betere camera gekocht.  "A picture is a memory for the eye." En hoe
mooi is het om dergelijke plaatjes, ervaringen met anderen te kunnen delen, maar zelf ook nog iets te hebben om later op terug te kijken?!
En ik houd van muziek: ik kan heel blij worden van een goed nummer of een geweldig album. Ik heb dan ook
eigenlijk altijd muziek op staan.
Lezen doe ik ook erg graag. Ik heb al heel wat boeken verslonden. Fantasy, sciencefiction, romans,
biografieën, heel uiteenlopend eigenlijk. Wel moet het een positief verhaal zijn: bij teveel drama zonder
oplossingsgerichtheid of een humorvolle noot haak ik af.

Meet the warriors