• Bob YT
  • Bob LinkedIn
  • Instagram bob

BOb

offereins

faciliteert, inspireert en verbindt mensen, teams en organisaties

Kleur ogen

Blauw

Sterrenbeeld

Kreeft
 

Woonplaats

Delft


Werk/Studie

Zelfstandig ondernemer, in coaching en training van mensen, groepen en organisaties.

Be your own compass

- Bob Offereins -

EMPOWERMENT

“Ik vind het gaaf om mensen in hun kracht te zetten”

Bob gelooft erin dat mensen echt goed zijn in wat ze doen als ze in hun eigen kracht staan. Door hen te faciliteren, inspirerende verhalen te vertellen en de verbinding te maken, stelt hij hen hiertoe in staat.

Bob raakte al vroeg gefascineerd door het effect van zijn eigen gedrag en de ontwikkeling hiervan evenals het gedrag en de ontwikkelingen van anderen.

Met een hoogsensitieve moeder als voorbeeld en een eigen passie voor communicatie, lag de richting communicatie, marketing en media al gauw voor de hand en stevende hij af op een carriere in de wereld van advertising, aldus zijn eigen woorden ‘ik word de nieuwe Kessels & Kramer.’

citaten

The moment we begin to seek love, love begins to seek us. And to save us.” 
- Paulo Coelho, By the River Piedra I Sat Down and Wept -

-
"Sometimes you're ahead, sometimes you're behind. The race is long and in the end, it's only with yourself" 
- Mary Schmich -  
-
‘Don’t be a race, be a marathon’
- Michael Franti -
-
"Don't be reckless with other people's hearts, And don't put up with people that are reckless with yours." 
- Kurt Vonnegut -
-
"De grootste tragedie is niet jong te sterven maar de leeftijd van vijfenzeventig te bereiken zonder ooit echt geleefd te hebben."
- Martin Luther King Jr. - 
-
There's no abiding success without commitment.
- Tony Robbins - 

-
'Not the things that happen to you in life define character, the way you look and act upon them.'

Anything is possible

AS LONG AS YOU BELIEVE IN YOURSELF

- Bob Offereins -

Toen hij in 2007 – totaal onverwachts – een levensveranderende ervaring had, veranderde zijn focus compleet. Zijn focus bleef liggen op communicatie, maar sterk gericht op empowerment. Mensen in hun eigen kracht zetten. Hij werkte een aantal jaren in de gezondheidszorg als jobcoach voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waarna hij de overstap maakte naar de non-profit sector als project manager op het gebied van training, eventmanagement en arbeidsadvies, nog steeds gericht op kwetsbare doelgroepen. ‘Met Mindset verschil maken’. Bob startte hij in 2016 zijn eigen onderneming ‘Bob Offereins’ waarmee hij personen, organisaties en bedrijven in hun kracht zet als als empowerment, change & innovation specialist.

‘Met Mindset verschil maken’.

bob offereins

Bob 

faciliteert, inspireert en verbindt mensen, teams en organisaties

Bob Faciliteert

Bob Faciliteert om te zorgen dat deelnemers van welke sessie dan ook, kunnen doen waar ze goed in zijn. Hij zorgt voor een vloeiende overgang tussen verschillende onderdelen. Je kunt hierbij denken aan het faciliteren van een gastpanel van sprekers, het dagvoorazitterschap tijdens de opening van een nieuw pand of andere gelegenheid of het geven van een workshop of training op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling in relatie tot empowerment.

Bob Inspireert

Bob inspireert mensen en teams en organisaties door open en persoonlijk te zijn. Hij deelt eigen (levens)ervaring om mensen te inspireren om in zichzelf te geloven en hun eigen kracht te ontdekken. Hierin is hij benaderbaar, kwetsbaar en raakt hij keer op keer alle aanwezigen bij zijn inspiratiesessies.

Bob Verbindt

Bob verbindt en legt met deze verbinding snel de kern bloot. Dit doet hij door mensen 1-op-1 of in teams te verbinden voor een betere samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Hij vereenvoudigt complexe strategische plannen en begeleidt bij het maken van keuzes door het ondernemen van acties in concrete communicatie-, trainings- en interventiemethoden.

Meet the warriors