Wat doet stichting SUE’s Warriors

Met SUE’s Warriors willen wij diversity & inclusion in de mode-industrie versterken en vergroten. Beeldvorming wordt grotendeels beïnvloed door de mode- en beautyindustrie, daarom willen wij de samenwerking aangaan met deze industrie.

                    Fashion campagnes
Stichting SUE’s Warriors gaat samenwerkingen aan met designers en/of
modeketens. Wij stellen bij deze partijen voor om SUE’s Warriors, oftewel de
modellen/ambassadeurs van de stichting, te betrekken bij hun seizoenscampagnes om zo diversiteit te kunnen promoten. De campagnebeelden hebben als doel meer positieve aandacht te krijgen voor diversiteit in mode en media. Hiermee willen wij een positievere beeldvorming van mensen met een lichamelijke beperking bereiken. Zo promoten we een inclusieve samenleving.
Slot en tevens hoogtepunt van deze campagnes, zijn de runway shows, waar we modellen met- en zonder lichamelijke beperking samen op de catwalk zullen zijn.  

                     SUE's Warriors TV
De Warriors zijn ook in beeld met hun eigen topics, hiervoor starten zij een online TV programma. De topics zijn uiteenlopend; van carrièregerichte onderwerpen tot beauty- en lifestyle. Alle onderwerpen hebben als doel begrip en awareness te creëren bij zowel mensen met- als zonder lichamelijke beperking. Het maken van verbintenissen is dé rode draad van onze missie. Daarom gaan wij ook voor de online TV programma’s opzoek naar
samenwerkingen. 

Stichting SUE's Warriors
Gelijkwaardigheid, diversiteit en
eenheid, dat is wat stichting SUE’s Warriors samen met haar
ambassadeurs; de Warriors, uitdraagt.
Als eenheid strijden de Warriors voor een eerlijker en krachtiger beeld van mensen met lichamelijke beperking en meer diversiteit en participatie in mode & media. Samen laten zij de
werkelijkheid zien en zullen zij stigma’s doorbreken.

De Warriors gaan met een positief geluid, vol energie en stijlvolle houding de strijd aan!  ARE YOU IN?!
  

Follow

SUE's Warriors:

about us